Hypokeur - white label formule

Hypokeur combineert alle voordelen van zelfstandig ondernemen als hypotheekadviseur met de pluspunten van een landelijk merk. Onder je eigen naam en tegen een scherpe prijs, bied je persoonlijk financieel advies.

Je kan in alle vrijheid ondernemen, maar je bent alle ontwikkelingen van de toekomst wel een flinke stap voor.

Hypokeur – focus op het geven van advies

Je maakt gebruik van een breed assortiment van hypotheken met de beste voorwaarden van alle relevante geldverstrekkers. Je hebt alle ruimte om je te concentreren op de dienstverlening van de klanten. De Centrale Organisatie ondersteunt je in effectief procesmanagement en compliance. 

Via Hypokeur kun je gebruik maken van een breed assortiment met alle relevante geldverstrekkers en hypotheken met de beste voorwaarden. Wij ontzorgen je door effectief procesmanagement en compliance vanuit een Centrale Organisatie. 

Hypokeur is herkenbaar, betrouwbaar en onderscheidend voor de klant. 

 

Wie ben jij?

Jouw klanten vinden persoonlijk contact heel belangrijk en vertrouwen jou als onafhankelijk financieel adviseur. Je geeft advies dat volledig is toegesneden op de persoonlijke situatie van de klant. 

De voordelen van Hypokeur

Je maakt gebruik van een breed assortiment van hypotheken met de beste voorwaarden van alle relevante geldverstrekkers. Je hebt alle ruimte om je te concentreren op de dienstverlening van jouw klanten. De Centrale Organisatie ondersteunt je in effectief procesmanagement en compliance. 

Neem contact op 

Graag leggen we de voordelen van de Hypokeur formule aan je uit. Samen sparren welke formule bij jouw onderneming past?