De Hypotheekshop formule

Met De Hypotheekshop profiteer je als franchisenemer van een landelijk sterk merk, waarbij je wel je eigen portefeuile opbouwt. Zo combineer je het voordeel van landelijke naamsbekendheid met de vrijheid van het eigen ondernemerschap.

De Hypotheekshop – sterk landelijk netwerk

De Hypotheekshop is een autoriteit op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Het label is landelijk bekend en zelfstandig ondernemen met steun vanuit een Centrale Organisatie staat centraal. Er zijn meer dan 170 De Hypotheekshop-vestigingen verspreid door heel Nederland. 

De Hypotheekshop voordelen

De vrijheid van De Hypotheekshop 

Je werkt altijd volgens de laatste wet- en regelgeving, hebt een volledig klantsysteem bij de hand, een marketingafdeling die altijd voor je klaarstaat en een website die voorop loopt met de laatste online technieken.

Kortom: je hebt alles bij de hand om je onderneming efficiënt te kunnen runnen en je klanten van dienst te zijn. Met alle vrijheid die je als zelfstandig adviseur gewend bent.

Klant voorop

Als landelijk consumentenmerk is het de missie van De Hypotheekshop om ‘financiële woonrust’ voor de klant te realiseren. Dat doet De Hypotheekshop door elke dag opnieuw het klantbelang voorop te stellen. Iedereen kan terecht bij een vestiging van De Hypotheekshop voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen.

Onze franchisenemers beschikken over een totaalassortiment aan schadeverzekeringen. Met behulp van de APK Service Hypotheken kunnnen zij de klanten altijd optimaal ontzorgen. 

De Hypotheekshop Erwin
Erwin Nissa - De Hypotheekshop Amsterdam Watergraafsmeer

Opbouw eigen portefeuille

Al sinds 1991 stappen klanten bij De Hypotheekshop binnen voor een duidelijk verhaal over hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Jouw klanten willen een volledig onafhankelijk en persoonlijk advies en kunnen bij je terecht voor alle antwoorden op financiële vraagstukken. 

De Hypotheekshop is vooruitstrevend en loopt voorop in de markt.

Jeroen Bastiaans - De Hypotheekshop Eindhoven West

Neem contact op 

Graag leggen we de voordelen van De Hypotheekshop formule aan je uit. Samen sparren welke formule bij jouw onderneming past?