Hypotheken Rabobank nu ook bij Huis & Hypotheek en De Hypotheekshop

Vanaf 15 september 2016 krijgen de adviseurs van Huis & Hypotheek en De Hypotheekshop ook hypotheken van Rabobank tot hun beschikking. Daarmee wordt het assortiment van de adviseurs verruimd.

Er waren al veertig vestigingen die op lokaal niveau samenwerkten. Dit beviel beide partijen zo goed, dat het besluit werd genomen om dit uit te breiden naar landelijk niveau. Daarmee zijn de hypotheken en verzekeringen van Rabobank beschikbaar bij ruim 200 vestigingen verspreid door heen Nederland.

De samenwerking is voor CMIS Franchise op meerdere niveaus uniek. Rabobank breidt hiermee het aantal kanalen voor de hypotheken flink uit. De adviseurs van De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek hiermee hun klanten nóg beter van dienst zijn in het onafhankelijk hypotheekadvies. En tot slot voor consumenten, omdat zij  niet meer apart naar een bankfiliaal hoeven voor advies of vragen.

CMIS Franchise is trots op de uitbreiding van de samenwerking. Lodewijk van der Heijden, directeur: ‘Het is een prachtig compliment van Rabobank. Hiermee laat zij zien dat zij vertrouwen heeft in onze adviseurs en in de bestendigheid van persoonlijk financieel advies.’